Foto: Shutterstock

Piektdien, 11. maijā, Valsts policija aizdomās par sievietes slepkavību Rīgā aizturējusi divus Indijas pilsoņus, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā.

11. maijā Valsts policija saņēmusi informāciju no iedzīvotājiem, ka Rīgā, Viestura prospektā, kāda sieviete izkritusi pa astotā stāva dzīvokļa logu. Ierodoties notikuma vietā, pie ieejas kāpņu telpā policisti atraduši 1985. gadā dzimušas sievietes līķi.

Policija izmeklēšanā noskaidrojusi, ka, iespējams, sieviete pa dzīvokļa logu izgrūsta.

Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Ziemeļu iecirkņa policisti sākuši iespējamā vainīgā meklēšanu. Pavisam drīz, šajā pašā naktī, likumsargi noskaidrojuši un aizturējuši divus vīriešus – 1992. gadā un 1993. gadā dzimušus Indijas pilsoņus.

Noskaidrots, ka bojāgājusī pazinusi vienu no aizdomās turētajiem vīriešiem. Sākotnējā policijas iegūtā informācija liecina, ka starp sievieti un abiem vīriešiem dzīvoklī norisinājies strīds, taču precīzus notikušā apstākļus un nozieguma motīvus policija vēl skaidro.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116. panta – par slepkavību. Par šādu noziegumu likumā paredzēts mūža ieslodzījums vai brīvības atņemšana uz laiku no pieciem līdz 20 gadiem.

Abiem aizturētajiem kā drošības līdzeklis piemērots apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!