Foto: DELFI

Vairāku Zolitūdes traģēdijas civillietu advokāts Aldis Gobzems plāno pievienoties Artusa Kaimiņa vadītajai politiskajai partijai "KPV LV", apstiprināja advokāts.

Ierakstā savā profilā sociālajā tīklā "Facebook" Gobzems skaidro, ka izvēle doties politikā saistīta tieši ar Zolitūdes traģēdijas lietu. Viņš arī norādīja, ka Kaimiņš ir viens no tiem, kas palīdzējis "uzturot Zolitūdes stāstu dzīvu visus šos gadus". Gobzems uzsvēra, ka "[..] nebūšu kā viņš [Kaimiņš], drīzāk pat pretpols".

Advokāts norādīja, ka ir jau izlēmis par savu nākotni politikā, taču vēl ir pāragri paziņot par tās formātu. Viņš norādīja, ka tuvākajā laikā pats paziņos par savām turpmākajām darbībām.

Gobzema vārds saistībā ar "KPV LV" tika minēts jau 2016. gadā, kad Kaimiņš piedāvāja partijas valdei iekļaut advokātu partijas sarakstā Rīgas domes vēlēšanās, liecina LETA arhīvā pieejamā informācija.

Jau vēstīts, ka "KPV LV" vadībā ir trīs līdzpriekšsēdētāji - Artuss Kaimiņš, Linda Liepiņa un Atis Zakatistovs. Martā partiju bija gatavi atbalstīt 1,9% no sabiedriskās domas pētījumu centra SKDS aptaujātajiem cilvēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!