Foto: LETA

Rīgas mērs Nils Ušakovs (S) noliedz bijušā galvaspilsētas domes deputāta, partijas "Saskaņas" biedra Ruslana Pankratova apgalvojumus par Ušakovam piederošu jahtu, dzīvokļiem un viesnīcām ārvalstīs.

Pankratovs Krievijas medijiem paudis, ka Ušakovam slēpti pieder jahta un dzīvokļi Monako un divas viesnīcas Sanktpēterburgā. Taujāts par šiem bijušā domnieka apgalvojumiem, Ušakovs atteica, ka viņam nav ne jahtas, ne viesnīcas, ne dzīvokļu, bet pēdējo reizi Monako viņš bijis pirms četriem vai pieciem gadiem.

Rīgas mērs Latvijas Televīzijas raidījumā "Rīta panorāma" norādīja, ka Pankratovs nav vērsies Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojā, kā arī vērsa uzmanību uz to, ka Pankratovs ar šādiem apgalvojumiem nācis klajā vien kopš vairs nav partijā.

Jau ziņots, ka 2017. gada aprīlī pēc Ušakova norādījumiem domes deputātam Pankratovam tika liegta pieeja darba vietai rātsnamā.

Toreiz Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Laila Ivāna informēja, ka liegt Pankratovam pieeju "Saskaņas centra" frakcijas telpām lēmusi pati frakcija saistībā ar to, ka viņš frakcijas telpas esot izmantojis ar deputāta darbu nesaistītu videoreklāmu filmēšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!