Foto: LETA

Energokompānija AS "Latvenergo" maijā un jūnijā izsolēs piedāvās iegādāties vairākus nekustamos īpašumus, liecina uzņēmuma mājaslapā publicētā informācija.

Izsoles paredzētas 31.maijā un 14.jūnijā. Izsoles notiks "Latvenergo" ēkā Pulkveža Brieža ielā 12, Rīgā.

Maija nogalē izsolē būs pieejams īpašums Krāslavas novada Indras pagastā. Šis īpašums atrodas Blaževiča ielā 26, tas sastāv no zemes vienības ar kopējo platību 1876 kvadrātmetri. Šī īpašuma sākumcena ir 800 eiro.

Tāpat izsolē maija beigās plānots pārdot Olainē, Rīgas ielā 11C, esošu īpašumu, kas sastāv no zemes vienības ar kopējo platība 1769 kvadrātmetri un ēkas ar kopējo platību 764,5 kvadrātmetri. Šī īpašuma sākumcena ir 30 000 eiro. Attiecībā uz šo īpašumu jāņem vērā, ka uz zemes vienības atrodas "Latvenergo" piederošs radiotornis, vēl arī "Latvenergo" un trešajām personām piederoši sakaru aparatūras konteineri, kas nav iekļauti izsoles objekta sastāvā.

Izsolē maijā plānots pārdot Kokneses novada Bebru pagastā esošu īpašumu "ZAET Bebru pagastā", kas sastāv no zemes vienības ar platību 1242 kvadrātmetri un sadales punkta ēkas 25,6 kvadrātmetru platībā. Īpašuma sākumcena ir 200 eiro.

Maijā plānots arī pārdot Saldū esošu īpašumu, kas atrodas Skrundas ielā un sastāv no zemes vienības ar platību 593 kvadrātmetri. Īpašuma sākumcena ir 1000 eiro.

Vēl kāds īpašums, ko plānots pārdot maija beigās, atrodas Valdemārpilī, Talsu iela 11/13. Tas sastāv no zemes vienības ar platību 2532 kvadrātmetri un administratīvās ēkas ar platību 527,8 kvadrātmetri. Īpašuma sākumcena ir 42 000 eiro.

Savukārt 14.jūnijā plānotajā izsolē paredzēts pārdot Rīgā esošu īpašumu, kas atrodas Silikātu ielā 24. Īpašums sastāvs no zemes vienības ar kopējo platību 3294 kvadrātmetri un no iekārtām atbrīvotas apakšstacijas ēkas, kuras kopējā platība ir 533,1 kvadrātmetrs. Īpašuma sākumcena ir 35 000 eiro.

Dalībniekiem, kuri vēlēsies piedalīties 31.maijā plānotajā izsolē, reģistrācijai nepieciešamos dokumentus ir iespējams iesniegt līdz šā gada 28.maija plkst.12, bet tie, kas vēlēsies piedalīties 14.jūnijā plānotajā izsolē, reģistrācijai nepieciešamos dokumentus varēs iesniegt līdz 11.jūnija plkst.12.

"Latvenergo" koncerns ir Baltijas mēroga energouzņēmums, kas nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un pārdošanu, elektroenerģijas sadales pakalpojuma nodrošināšanu un pārvades sistēmas aktīvu nomu. "Latvenergo" obligācijas kotē biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!