Foto: DELFI

25. aprīļa naktī Rīgas pašvaldības policija devusies izšķirt konfliktu starp diviem Lielbritānijas karavīriem un kāda naktslokāla apsargu, liecina publikācija britu tabloīdā "The Times".

Rīgas pašvaldības policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka pašvaldības policijas Videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pie kāda Vecrīgas bāra pamanījuši konfliktu.

Uz notikuma vietu izbraukusi tuvākā policijas ekipāža, kas noskaidrojusi, ka konflikts norisinājies starp bāra apsargu un diviem Lielbritānijas pilsoņiem.

Pret vienu no viņiem apsargs bija pielietojis piparu gāzi.

To, pret kuru pielietots gāzes baloniņš mediķi hospitalizējuši, savukārt otru policija aizturējusi. Abi Lielbritānijas pilsoņi bija karavīri, tāpēc uz notikuma vietu izsaukti Militārās policijas darbinieki, kuriem nodoti visi lietas materiāli izvērtēšanai.

Aizsardzības ministrijā portālam "Delfi" norādīja, ka šajā jautājumā nepieciešams sazināties ar Lielbritānijas vēstniecību Latvijā.

Vēstniecības pārstāve Andra Jakovica portālam "Delfi" norādīja, ka vēstniecība ir informēta par incidentu, kurā ir iesaistīts Lielbritānijas armijas personāls Latvijā.

Tā kā patlaban notiek izmeklēšana, plašākus komentārus vēstniecība sniegt nevar.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!