Foto: Rīgas Pašvaldības policija

14. aprīlī neilgi pirms pulksten 4.00 Rīgas pašvaldības policijas Kurzemes pārvaldes darbinieki devušies uz izsaukumu Bolderājā, kur norisinājās ģimenes konflikts. Dzīvokļa apskates laikā policisti ievēroja, ka uz virtuves augšējā skapīša noliktas septiņas šļirces, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības policijas
sabiedrisko attiecību speciāliste Lāsma Zemene.

Policistiem, ierodoties norādītajā adresē, izsaucējs pastāstīja, ka dzīvesbiedre nakts vidū viņu pamodinājusi un lūgusi mājvietu nekavējoties pamest. Vīrietis savācis savas mantas, lai dotos prom. Izejot no mājvietas, izsaucējs atcerējies, ka aizmirsis dzīvoklī mobilo telefonu. Kungs klauvējis pie durvīm, taču sieviete viņu vairs nav ielaidusi mājvietā un sākusi uzvesties neadekvāti.

Notikuma vietā noskaidrots, ka abiem ir arī kopīgs pirmsskolas vecuma bērns. Atvase bija palikusi pie mātes. Vīrietis izteica bažas par dzīvesbiedres spējām aprūpēt bērnu.

Sarunu pārtraukusi bērna māte, kura pēkšņi atvēra dzīvokļa durvis un likumsargus ieaicināja mājoklī. Sieviete bērnu nēsāja uz rokām un nervozi staigāja no viena istabas stūra uz otru. Policistiem radās aizdomas, ka bērna māte varētu būt narkotisko vielu reibumā.

Dzīvokļa apskates laikā policisti ievēroja, ka uz virtuves augšējā skapīša ir noliktas septiņas šļirces. Viena no tām bija piepildīta ar caurspīdīgu šķidrumu. Turpat blakus bija noliktas arī divas ar nezināmas izcelsmes baltu pulverveida vielu notraipītas karotes.

Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki turpmāko procesuālo darbību veikšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!