Foto: Rīgas Pašvaldības policija
14. aprīļa vakarā Rīgas pašvaldības policisti Vecrīgā aizturējuši kādu tūristu no Lielbritānijas, kurš bija ģērbies ēzeļa kostīmā un uz ielas norāvis savam biedram bikses, tādējādi atkailinot viņa dzimumorgānus, portālu "Delfi" informēja pašvaldības policijā.

Neilgi pirms pulksten 20 pašvaldības policijas pilsētas videonovērošanas centra darbinieki caur kameras aci pamanījuši septiņus dažādos kostīmos tērptus vīriešus. Sekojot viņu darbībām, videonovērošanas centra darbinieki pamanījuši kā ēzeļa kostīmā tērpts vīrietis no mugurpuses pieskrien klāt savam draugam un norauj bikses, tādējādi atkailinot biedra dzimumorgānus.

Uz notikuma vietu nosūtīta tuvākā Rīgas pašvaldības policijas autopatruļa. Tikmēr vīrieši nogriezušies uz Kalēju ielu, kur ēzeļa kostīmā tērptais kungs arī ierāpās kāda preču piegādes transportlīdzekļa kravas nodalījumā.

Rīgas kārtības sargi, sekojot videonovērošanas centra darbinieku norādēm, pārkāpēju atraduši turpat, netālu esošajā bārā.

Datu pārbaudē noskaidrots, ka pārkāpējs ir Lielbritānijas pilsonis. Vīrieši skaidrojuši, ka noorganizējuši "draiskajam ēzelim" vecpuišu ballīti un bikšu novilkšana esot bijis tikai joks.

Pārkāpējam noformēts administratīvā pārkāpuma protokols par sīko huligānismu un piemērots naudas sods 100 eiro apmērā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!