Foto: Rīgas Pašvaldības policija

Otrdien, 27. martā neilgi pirms pulksten 17.00 Rīgas pašvaldības policijas darbinieki (RPP), nodrošinot sabiedrisko kārtību pie Rīgas Rātsnama, videonovērošanas kamerās pamanīja uz ietves guļošu cilvēku, portālu "Delfi" informēja RPP.

Policisti devās uz notikuma vietu, kur no blakus esošās eklērnīcas iznāca darbinieks. Vīrietis paskaidroja, ka uz trotuāra guļošais vīrietis īsi pirms policijas ierašanās izdzīts no kafejnīcas telpām savas neadekvātās uzvedības dēļ. Uz notikuma vietu bija izsaukti arī apsardzes darbinieki, jo vīrietis uzstājīgi vēlējies kafejnīcā atgriezties, norāda RPP.

Eklērnīcas darbinieks skaidroja, ka vīrietis vairākus klientus pārbiedējis. Tāpat viņš neesot apmaksājis savu rēķinu.

Policisti uz ietves guļošo vīrieti piecēla kājās un lūdza izskaidrot savu rīcību. Kungs stāstīja, ka neko sliktu neesot darījis, un šņāca uz garāmgājējiem. Tāpat likumsargi vīrietim lūdza nosaukt savus datus, taču viņš uzdevās par neeksistējošu personu.

Nedaudz vēlāk policistiem izdevās noskaidrot vīrieša identitāti, jo aizturētais notikuma dienā jau bija nonācis policijas redzeslokā, radot nekārtības kādā vecpilsētas restorānā, informē likumsargi.

Ņemot vērā vīrieša savdabīgo uzvedību, policisti izsaukuši Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekus, kuri vīrieti hospitalizēja uz Rīgas psihiatrijas un narkoloģijas centru plašākiem izmeklējumiem. Savukārt kafejnīcas darbiniekam izskaidrotas tiesības vērsties ar iesniegumu Valsts policijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!