Foto: Reuters/Scanpix

21. marta vakarā Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes policisti kādā aptiekā Liepājā par zādzību aizturējuši agresīvu vīrieti, kurš, iespējams, atradies apreibinošo vielu ietekmē, informē policijā.

Ap pulksten 18.55 policijā saņemta informācija, ka aptiekā Talsu ielā atrodas agresīvi noskaņots vīrietis. Viņš izturējies rupji, neadekvāti un ar savu uzvedību pārbiedējis farmaceiti, kura saukusi pēc palīdzības līdzcilvēkus.

Farmaceites palīdzības saucieniem atsaucies kāds vīrietis, kurš uzkavējies notikuma vietā līdz brīdim, kad ieradusies policija.

Policijas patruļdienesta darbiniekiem ierodoties notikuma vietā, noskaidrots, ka vīrietis no kases nozadzis naudu. Persona aizturēta. Aizturētajam vīrietim tiks veikta medicīniskā pārbaude, lai noskaidrotu, vai viņš atradies narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē.

Par notikušo sākts kriminālprocess. 1982. gadā dzimušais aizturētais jau iepriekš vairākkārt tiesāts un pavisam nesen atbrīvojies no apcietinājuma.

Policija izsaka pateicību kungam, kurš reaģējis uz farmaceites palīgā saucienam un aicina viņu atsaukties, zvanot 110 vai 63404559.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!