Otrdien no rīta uz Jūrmalas šosejas notikušas vairākas autoavārijas, kurās cietuši vismaz desmit auto. Valsts policija norāda, ka iespējamais avāriju iemesls ir slidenie ceļi.

Kā liecina aculiecinieces Lauras iesūtītais video, otrdienas rītā uz nedaudz sniegotās Jūrmalas šosejas pēc autoavārijām abās brauktuves pusēs atrodas vairāki avarējuši auto. Cietušo spēkratu dēļ satiksme uz šosejas bija palēnināta.

Pirmās ziņas par negadījumiem policija saņēmusi otrdien ap pulksten 7, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas pārstāve Simona Grāvīte. Uz Jūrmalas šosejas nelielā ceļa posmā ir notikušas vairākas sadursmes. Uz šosejas notikušas četras autoavārijas, bet vēl vairāk spēkrati ietriekušies barjerās. Kopumā bojātas vairāk nekā desmit automašīnas. Šajās sadursmēs, par laimi, neviens nav smagi cietis.

Kopumā Rīgas reģionā šorīt līdz pulksten 11.30 reģistrēts jau 46 ceļu satiksmes negadījums, ziņo Valsts policija. Tādēļ likumsargi aicina braukt prātīgi un uzmanīgi.

Sniega un apledojuma dēļ šorīt ir apgrūtināta braukšana pa atsevišķiem valsts galveno autoceļu posmiem Kurzemē un Vidzemē, norāda VAS "Latvijas Valsts ceļi".

Braukšanas apstākļi ir apgrūtināti Tallinas šosejas posmā no Bīriņu pagrieziena līdz Ainažiem, Vidzemes šosejas posmā no Virešiem līdz Veclaicenei, Valmieras šosejas posmā no Stalbes līdz Valkai, Liepājas šosejas posmā no Anneniekiem līdz Liepājai, Ventspils šosejas posmā no Strazdes līdz Usmai un pa autoceļu Liepāja-Rucava visā garumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!