Foto: Publicitātes foto
Sestdienas, 17. februāra naktī, ap pulksten 01.30 Valsts policijas Rīgas Latgales priekšpilsētas iecirknī tika saņemta informācija no aculiecinieka par to, ka kāds vīrietis nama pagalmā Rīgā, Zeltiņu ielā, spārda svešu automašīnu.

Ierodoties notikuma vietā, patruļpolicisti noskaidroja, ka cietusī sieviete ar savu automašīnu iebraukusi pagalmā, kur viņu sagaidījis kāds svešinieks. Vīrietis tobrīd staigājis ar savu mazo bērnu un izteicis viņai neapmierinātību, ka kāds ar auto uzbraucis viņa bērna rotaļlietai, portālu "Delfi" informēja Valsts policija (VP).

Sieviete atbildēja, ka neko nezinot par to un devusies mājās. Pēc tam saniknotais vīrietis sācis spārdīt sievietes automašīnu, iebuktējot tās kreiso spārnu. Notikušo bija pamanījis kaimiņš, kurš izsauca policiju.

Likumsargi, noskaidrojot aizdomās turētā atrašanās vietu, šajā pašā dienā viņu aizturēja. Aizturētais ir dzimis 1992. gadā un jau iepriekš daudz reižu sodīts par dažādiem noziegumiem – automašīnu zādzībām, dedzināšanu un sevišķi smaga nozieguma izdarīšanu.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess par svešas mantas tīšu bojāšanu. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz diviem gadiem vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis, kas nav saistīts ar brīvības atņemšanu, norāda VP.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!