Foto: LETA

"Vienotība" nav tikai rezerves ritenis valdošajā koalīcijā, bet gan daļa no valdības, sestdien partijas domes sēdē sacīja "Vienotības" Saeimas frakcijas vadītājs Hosams Abu Meri.

Abu Meri norādīja, ka pēdējos gados šī politiskā spēka pārstāvji bija tikai daļēji atbildīgi politiķi, jo sabiedrība redzējusi tikai dažādu "Vienotības" politiķu strīdu. Tomēr tagad strīdi ir beigušies un vairs neatkārtoties, uzsvēra Abu Meri, piebilstot, ka tagad "Vienotība" "ir vesela".

Viņš arī sacīja, ka iepriekš "Vienotības" politiķi rīkojušies drīzāk pēc principa - ja kāds sit pa labo vaigu, tad pagriez arī otru. Tomēr tā vairs nebūs, akcentēja Abu Meri, uzsverot principu aci pret aci, zobu pret zobu.

Politiķis norādīja, ka uz vēlēšanām nevar iet tikai ar saukļiem, bet jārunā par konkrētām vērtībām.

"Vienotības" priekšsēdētājs Arvils Ašeradens savā runā pauda, ka "Vienotība" šodien pieņem svarīgus lēmumus un šis ir pagrieziena punkts. Viņa prioritāte ir kvalitatīvas pārmaiņas, un tās jau notiekot.

Ašeradens pateicās partijas pārstāvjiem par konstruktīvu darbu, uzteica jaunu frakcijas pārvaldes modeli, kā arī pauda gandarījumu par "Vienotības" ministru darbu.

Kā ziņots, "Vienotība" šodien pulcējās partijas domes sēdē, lai iepazītos ar partijas atjaunoto vērtību deklarāciju un partijas vadītāja Arvila Ašeradena redzējumu par startu gaidāmajās parlamenta vēlēšanās, tostarp potenciālo sadarbības partneru loku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!