Foto: LETA
Sociālā tīkla tvitera lietotājus uztraukusi ziņa, ka ģenerālprokuroram Ērikam Kalnmeieram aizdomas par to, ka viņš tiek noklausīts, radušās pēc suņa uzvedības un uz paklāja atrastas detaļas. Tviterlietotāji steiguši izteikt dažādus minējumus par ģenerālprokurora suni.

Laikraksts "Neatkarīgā Rīta Avīze" otrdien publicējis ģenerālprokurora interviju, kurā Kalnmeiers apgalvojis, ka 2010. gadā kāds augsta līmeņa Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) darbinieks viņu informējis par to, ka nu jau bijusī KNAB priekšnieka vietniece Juta Strīķe un bijušais KNAB Operatīvo izstrāžu nodaļas priekšnieks Juris Jurašs ir devuši komandas saviem operatīvajiem darbiniekiem neoficiāli vākt informāciju par viņu un par viņa ģimeni "ar mērķi kaut ko sliktu sagrābstīt".

Savukārt otrdienas pēcpusdienā Kalnmeiers intervijā Latvijas Radio pastāstījis, ka viņam aizdomas par noklausīšanos radušās pēc suņa uzvedības uz paklāja atrastas aizdomīgas detaļas.













Vēstīts, ka bijušās KNAB amatpersonas, Rīgas domes deputāti Strīķe un Jurašs noliedz, ka savulaik organizējuši ģenerālprokurora Kalnmeiera novērošanu un šajā sakarā piesauc iedzīvotāju augsto pārliecību par citplanētiešu eksistenci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!