Foto: Valsts policija
2. februārī ap pulksten 4 kāds vīrietis nolēmis piepelnīties, apzogot Centrāltirgus kiosku, taču neilgi pēc zādzības apsargi viņu aizturējuši un nodevuši policijai.

Valsts policijā portāls "Delfi" uzzināja, ka ļaundaris uzlauzis kioska žalūzijas un izsitis vitrīnas stiklu. No kioska viņš izzadzis kases aparāta naudas lādīti un, iespējams, vēloties papildus sasildīties – paķēris jaku.

Garnadzi pamanījuši Rīgas Centrāltirgus apsargi, kuri viņu aizturējuši un par šo gadījumu paziņojuši policijai. Notikuma vietā ieradušies likumsargi, kuri iespējamo vainīgo nogādājuši iecirknī. Nozagtās mantas atgūtas.

Nozieguma pastrādāšanas brīdī vīrietis atradies alkohola reibumā. 1983. gadā dzimušais aizturētais jau vairākas reizes nonācis policijas redzeslokā par zādzībām un narkotisko vielu lietošanu.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess. Par šādu noziegumu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

3. februārī aizturētajam piemērots drošības līdzeklis apcietinājums.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!