Foto: Shutterstock
Likumsargi aizturējuši vīrieti, kurš vairākkārtēji zadzis degvielu no Salaspils apkārtnes degvielas uzpildes stacijām (DUS), portālu "Delfi" informēja VP pārstāvji.

Salaspils iecirknis bija saņēmis informāciju no vairākām degvielas uzpildes stacijām, kurās kāds vīrietis uzpildījis degvielu un aizbraucis nesamaksājot. Kā informē VP, viens no gadījumiem tika reģistrēts pirms Jaunā gada, bet vēl divi gadījumi Vecgada dienā. Kopā bija nozagti aptuveni 150 litru degvielas.

Policisti ieguva informāciju, ka visas šīs zādzības ir izdarījis viens vīrietis, kurš pārvietojies ar svešu automašīnu.

Noskaidrojot vīrieša atrašanās vietu, Salaspils iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas policisti 11. janvārī iespējamo vainīgo vīrieti aizturēja.

Aizdomās turētais ir dzimis 1996. gadā un iepriekš nav sodīts, atzīmē VP.

Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta pirmās daļas – par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods, atzīmē VP.

Likumsargiem ir aizdomas, ka šis vīrietis varētu būt zadzis degvielu arī citviet.

VP aicina atsaukties arī citas Salaspils iecirkņa apkalpojamā teritorijā esošas degvielas uzpildes stacijas, no kurām ir izdarītas zādzības. Informēt policiju iespējams pa tālruni 67895200, 110 vai vēršoties ar iesniegumu Salaspils iecirknī – Salaspilī, Skolas ielā 7a.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!