Foto: DELFI

Naktī no 22. uz 23. decembri pagaidām nenoskaidrotos apstākļos Rīgā gājis bojā 38 gadus vecais Aslbeks Musins – Kazahstānas prezidenta kādreizējā administrācijas vadītāja dēls, vēsta "rus.delfi.lv", atsaucoties uz Kazahstānas informācijas aģentūru, kam to apstiprinājusi šīs valsts Ārlietu ministrija.

"Mēs apstiprinām Musina bojāeju Rīgā. Pagaidām notiek izmeklēšana un tiek skaidroti notikušā apstākļi," 27. decembrī vēsta Kazahstānas Ārlietu ministrija.

"rus.delfi.lv" atgādina, ka 26. decembrī sociālajos tīklos parādījusies vēsts, ka Rīgā gājis bojā Aslbeks Musins.

Pēc sākotnējās informācijas, kādreizējā prezidenta administrācijas vadītāja dēls miris naktī no 22. uz 23. decembri no traumām, kas nav bijušas savienojamas ar dzīvību un iegūtas, izkrītot pa daudzstāvu mājas 15. stāva dzīvokļa logu.

Valsts policijā portālam "rus.delfi.lv" skaidroja, ka likumsargiem nav tiesību izpaust datus par bojā gājušo identitāti.

Policijas rīcībā ir informācija, ka konkrētajā naktī pie kādas no daudzstāvu mājām Imantā atrastas kāda vīrieša mirstīgās atliekas, kurš, spriežot pēc traumām, gājis bojā, krītot no augstuma.

Izmeklētāji aptaujājuši kaimiņus un noskaidrojuši, ka bojā gājis 1979.gadā dzimis šīs mājas iedzīvotājs.

Policija sākusi kriminālprocesu pēc Krimināllikuma daļas par noziegumiem pret cilvēka veselību. Vīrieša nāves apstākļi tiek skaidroti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!