Brīvprātīgajiem izdevies atrast pazudušo Krišjāni Zvejnieku, kurš 15. decembrī izgāja no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un mājās tā arī nepārnāca. Jaunā vīrieša ķermenis tika atrasts un izcelts no Daugavas pie AB dambja 23. decembrī, ziņo organizācija "Bezvests.lv".

Organizācija pateicas par palīdzību likumsargiem un visiem aptuveni simts brīvprātīgajiem, kuri piedalījās Krišjāņa meklēšanā.

Kā informē Valsts policija, sākotnējā informācija liecina, ka viņam nav nodarīti miesas bojājumi. Taču par Zvejnieka nāves cēloni tiks lemts pēc ekspertīžu veikšanas.

Pazudušā vīrieša sieva 16. decembrī savā "Facebook" profilā aicināja iedzīvotājus palīdzēt viņas vīra meklēšanā. "Vēršos pie jums pēc palīdzības! Mans vīrs, Krišjānis Zvejnieks, vakar, 15.12.2017, pēc darba pasākuma Vecrīgā nav pārradies mājās. Ģērbies tumši zilā uzvalkā ar tirkīzzilu kreklu, tumši brūnas ādas kurpes, melna virsjaka ar kapuci," rakstīja sieviete.

No sievas rakstītā izriet, ka pēdējo reizi Krišjānis Zvejnieks manīts 16. decembrī ap pulksten 2 bārā "Ezītis miglā" 11. novembra krastmalā.

Sieviete pieļāva, ka vīrs devies prom ar svešu kompāniju. "Telefons ir izlādējies, pēdējā atrašanās vieta, kas ir piefiksēta kartē - Āgenskalnā pirms Akmens tilta, tieši pretī Nacionālajai bibliotēkai, pulksten 3.50".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!