Foto: Valsts policija

Valsts policija turpina meklēt bezvēsts prombūtnē esošo 1990. gadā dzimušo Krišjāni Zvejnieku, kurš 15. decembrī ap pulksten 7 izgāja no savas dzīvesvietas Jaunmārupē un līdz šim brīdim nav atgriezies, informē Valsts policijā.

Policijas rīcībā esošā informācija liecina, ka vīrietis pēdējo reizi redzēts Rīgas centra rajonā, izklaides vietā "Ezītis miglā", Jaunielā 35.

Krišjāņa Zvejnieka meklēšanas pasākumi tiek rīkoti nepārtraukti, uzsver policija. Vīrieša meklēšana norit sadarbībā ar Rīgas pašvaldības policija, Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests un Ostas policiju.

Ceturtdien, 21. decembrī, Krišjāņa Zvejnieka meklēšanā iesaistīti arī brīvprātīgie. Tiek pārmeklētas teritorijas, kur vīrietis pazušanas dienā varēja atrasties un kur būtu varējis doties, norāda likumsargi. Vīrieša pazīmes: augums ap 185 centimetri, vidējas miesas būves, īsi pelēkas krāsas mati, zodā bedrīte. Pazušanas dienā bija ģērbies tumši zilā uzvalkā, zilas krāsas kreklā un melnā virsjakā, kājās bijušas kurpes brūnā krāsā.

Policija aicina aplūkot vīrieša fotogrāfiju, un iedzīvotāji, kuru rīcībā ir jebkāda izmeklēšanā noderīga informācija, lūgti zvanīt pa tālruņa numuru 110.

Foto: Valsts policija

Pazudušā vīrieša sieva Madara Zvejniece 16. decembrī savā "Facebook" profilā aicināja iedzīvotājus palīdzēt viņas vīra meklēšanā. "Vēršos pie jums pēc palīdzības! Mans vīrs, Krišjānis Zvejnieks, vakar 15.12.2017. pēc darba pasākuma Vecrīgā nav pārradies mājās. Ģērbies tumši zilā uzvalkā ar tirkīz zilu kreklu, tumši brūnas ādas kurpes, melna virsjaka ar kapuci," rakstīja sieviete.

No sievas rakstītā izriet, ka pēdējo reizi Krišjānis Zvejnieks manīts 16. decembrī ap pulksten 2 bārā "Ezītis miglā" 11. novembra krastmalā. Sieviete pieļāva, ka vīrs devies prom ar svešu kompāniju. "Telefons ir izlādējies, pēdējā atrašanās vieta, kas ir piefiksēta kartē - Āgenskalnā pirms akmens tilta, tieši pretī Nacionālajai bibliotēkai, pulksten 3.50," rakstījusi Madara Zvejniece.

Savukārt 19. decembrī Oskars Zvejnieks "Facebook" publicēja fotoattēlu un aicināja attēlos redzamos cilvēkus, kas naktī uz 16. decembri, laikā no pulksten 2 līdz pulksten 3, šķērsoja Akmens tiltu virzienā no centra uz Pārdaugavu un apsteidza streipuļojošu vīrieti, kurš, iespējams, bijis pazudušais Krišjānis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!