Foto: stock.xchng

Pagājušajā piektdienā kādā Pārdaugavas dzīvoklī nogalināts jaunietis un turpat notikuma vietā policisti aizturējuši arī aizdomās turēto, informēja Valsts policija.

Uz izsaukumu devās Rīgas Zemgales iecirkņa policisti, kuri konstatēja, ka mājoklī atradās miris 1997.gadā dzimis jaunietis ar durtām brūcēm kaklā un vēderā. Turpat atradās arī dzīvokļa saimnieks, kurš tiek turēts aizdomās par šī nozieguma izdarīšanu. Policisti 1977.gadā dzimušo vīrieti aizturēja un nogādāja policijas iecirknī.

Skaidrojot notikušā apstākļus, policisti ieguva informāciju, ka aizdomās turētais ar bojāgājušo šīs pašas dienas vakarā bija iepazinušies kādā bārā, pēc kā gados vecākais vīrietis jauniepazīto paziņu uzaicinājis uz savu mājokli, kur abi turpinājuši lietot alkoholu. Pagaidām nenoskaidrotu iemeslu dēļ starp abiem vīriešiem izcēlies konflikts, kā rezultātā namatēvs savu viesi sadūris, un, aptverot izdarīto, pats izsaucis policiju.

Aizturēšanas brīdī aizdomās turētais atradās trīs promiļu stiprā alkohola reibumā. Vīrietis jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā par noziegumiem, kas saistīti ar narkotisko vielu nelikumīgu apriti.

Saistībā ar notikušo sākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 116.panta - par slepkavību. Par šādu noziegumu var sodīt ar mūža ieslodzījumu vai brīvības atņemšanu uz laiku no 5 līdz 20 gadiem.

Svētdien, 17.decembrī, tiesa aizdomās turētajam vīrietim piemēroja drošības līdzekli apcietinājumu. Likumsargi turpina skaidrot precīzus notikušā apstākļus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!