Foto: LETA

Daugavpils pilsētas domes izpilddirektora vietnieku amatos pašvaldības deputāti apstiprinājuši Tatjanu Dubinu un Kārli Rasi, informēja Daugavpils pilsētas pašvaldībā.

Dubina Rīgas Tehniskajā universitātē ir ieguvusi būvinženiera kvalifikāciju, strādājusi SIA "Ditton būve" par būvdarbu/projektu vadītāju, pēdējā laikā Daugavpils pilsētas domes Īpašuma pārvaldīšanas departamentā bija Nekustamā īpašuma attīstības nodaļas vadītāja.

Savukārt Rasis Rēzeknes tehnoloģiju akadēmijā patlaban iegūst inženierzinātņu doktora grādu Informātikā, administrē datortīklus Daugavpils Marka Rotko mākslas centrā, kā arī vada interešu pulciņu Daugavpils valsts ģimnāzijā un asistē Daugavpils Universitātē.

Pienākumu sadali starp vietniekiem ar rīkojumu noteiks izpilddirektors. Izpilddirektora vietnieki savus pienākumus sāks pildīt pēc līguma parakstīšanas.

Kopumā Daugavpils pilsētas domes izpilddirektora vietnieku amatiem bija pieteikušies seši pretendenti.

Pamatojot izpilddirektora vietnieka amatu ieviešanu, Daugavpils pilsētas domes priekšsēdētājs Rihards Eigims (Mūsu partija) iepriekš skaidroja, ka izpilddirektorei Ingai Goldbergai nav palīgu, bet pilsētas saimniecība ir liela un izpilddirektore ir ļoti noslogota. Patlaban ir sācies darbs pie projektu izstrādes, Eiropas Savienības struktūrfondu finansējuma piesaistei un darba kļūst arvien vairāk. Tādēļ lietderīgi ir sadalīt pienākumus, ieviešot izpilddirektora vietnieku amatus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!