Foto: Publicitātes foto

Ceturtdien, 14. decembrī, kāds dzērājšoferis Ķengaragā pārvietojies ar "Audi" markas auto, kam bijusi bojāta riepa, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Lāsma Zemene.

14. decembrī neilgi pēc pulksten 1 RPP Latgales pārvaldes darbinieki, patrulējot Maskavas ielas apkaimē, ievēroja kādu "Audi" markas transportlīdzekli, kuram bija ieslēgti avārijas signāli. Policistu uzmanību saistīja tas, ka automašīnai labās puses priekšējais ritenis bija pamatīgi bojāts, proti, uz diska riepas vietā bija gumijas ļerpata, atzīmē Zemene.

Autovadītājs nogriezās uz kādu iekšpagalmu, kur izkāpa no transportlīdzekļa un apskatīja bojāto riepu. Policisti nolēma apstāties, lai pārliecinātos, ka viņam nav nepieciešama palīdzība.

Pārrunu laikā no autovadītāja sajusta spēcīga alkohola smaka, kā arī viņš grīļojies.

Vaicāts par alkohola lietošanu, autovadītājs likumsargiem atzinās, ka, pirms sēdies pie spēkrata stūres, izdzēris dažas alus pudeles.

Lēmumu sēsties pie stūres un tā apdraudēt savu un citu ceļu satiksmes dalībnieku dzīvību viņš pieņēmis, jo Olainē sastrīdējies ar draudzeni.

Vadītājs gan nespēja paskaidrot, vai automašīna šādā stāvoklī bijusi jau izbraucot no Olaines, vai arī riepa sabojāta pa ceļam.

Par notikušo informēti Valsts policijas darbinieki, kuri pārņēmuši darbu notikuma vietā, informē Zemene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!