Foto: F64

Svētdien, 10. decembrī, likumsargi Rīgā aizturējuši kādu pāri, kurš, iespējams, narkotisko vielu ietekmē mēģināja nozagt velosipēdu, portālu "Delfi" informēja Rīgas pašvaldības policijas (RPP) pārstāve Lāsma Zemene.

10. decembrī neilgi pēc pulksten 14 RPP Centra pārvaldes darbinieki saņēma informāciju par kādu aizdomīgu pāri Krišjāņa Barona un Blaumaņa ielu krustojumā. Personas gaišā dienas laikā, iespējams, mēģināja nozagt stāvēšanai novietotu velosipēdu, norāda Zemene. Pāra aizdomīgo rosību ap braucamrīku bija ievērojuši garāmgājēji un informējuši policiju.

Ierodoties notikuma vietā, uzmeklētas aprakstam atbilstošas personas. Pāris likumsargiem kategoriski noliedza, ka būtu mēģinājuši velosipēdu nozagt. Apskatot velosipēda slēdzeni, bojājumi ne tai, ne arī pašam velosipēdam netika konstatēti.

Neskatoties uz to, ka velosipēdam uz rāmja bija iegravēts reģistrācijas numurs, tā piederību nebija iespējams noskaidrot, jo īpašnieks nebija to piereģistrējis CSDD datu bāzē.

Pārrunu laikā likumsargiem radās aizdomas, ka pāris ir narkotisko vielu reibumā.

Aizdomās par neatļautu vielu lietošanu abas personas tika aizturētas un nogādātas Valsts policijā turpmāko procesuālo darbību veikšanai, informē Zemene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!