Foto: LETA

Aizvadītajā nedēļas nogalē daudzviet Liepājā automašīnām un ēkām, iespējas, ar gaisa pistoli izšauti logi. Saistībā ar notikušo likumsargi aizturējuši divas sievietes un trīs vīriešus, liecina Valsts policijas (VP) sniegtā informācija.

18. novembrī, pulksten 22.10, Raiņa ielā, pie dzelzceļa pārbrauktuves, konstatēts, ka braucošam pilsētas sabiedriskajam autobusam ''Solaris'', iespējams, ar gaisa pistoli iešauts pa kreisās puses loga stiklu, to bojājot. Savukārt pulksten 22.45 Uliha un Roņu ielu krustojumā uz vīrieti no braucošas automašīnas BMW ar pneimatisko ieroci tika raidīti četri šāvieni.

Vien nepilnu stundu vēlāk – pulksten 23.36 – Brīvības ielā no garām braucoša BMW markas spēkrata mests ar pudeli un raidīti šāvieni ar pneimatisko ieroci pa automašīnu ''BMW 325'', kuru vadīja 1974. gadā dzimis vīrietis. Viņam konflikta laikā nodarīti miesas bojājumi.

Pēc īsa brīža – pulksten 23.50 – Friča Brīvzemnieka ielā kāds vīrietis konstatēja, ka viņa automobīlim ''Volkswagen Bora'' sabojāts aizmugurējais stikls – tajā bijuši divi caurumi un stikls bija saplaisājis.

Pēc teju trim stundām, pulksten 02.31, Spīķeru ielā konstatēts, ka automašīnai BMW ir izsists aizmugurējais stikls. Savukārt pulksten 05.12 Jūras ielā ēkai bojātas četras stikla sienas, bet pulksten 09.50 Lietuviešu ielā konstatēts, ka bojāts logs. Arī Tērauda ielā konstatēts, ka sabojāts dzīvokļa loga stikls.

Kā informē VP, bojājumi, iespējams, radušies no šāvieniem ar pneimatisko ieroci. Saistībā ar šiem noziedzīgajiem nodarījumiem policija aizturējusi piecas personas – 1998. un 1990. gadās dzimušas sievietes, kā arī 1997., 1985. un 1991. gadā dzimušus vīriešus.

Par notikušo policijā uzsākts kriminālprocess, notiek izmeklēšana.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!