Foto: F64
Pagājušajā diennaktī valstī reģistrēti 38 ceļu satiksmes negadījumi, kuros cietuši septiņi cilvēki un viens gājis bojā, portāls "Delfi"uzzināja Valsts policijā (VP).

Pirmdienas pēcpusdienā avārijā autoceļa Tukums-Kuldīga 44. kilometrā dzīvību zaudēja 2009. gadā dzimis bērns. Saskaņā ar VP sniegto informāciju automašīna "Volkswagen Golf", izbraucot no ceļa līkuma, saslīdējusi un ietriekusies kokā. Negadījumā ievainojumus guvuši divi cilvēki. Saistībā ar notikušu sākts kriminālprocess un tiek skaidroti notikušā apstākļi.

Kopā ceļu satiksmes jomā noformēti 584 administratīvo pārkāpumu protokoli, tajā skaitā 247 par ātruma pārsniegšanu un 11 par transportlīdzekļa vadīšanu alkohola reibumā.

Visvairāk negadījumu fiksēts Rīgas reģionā – 15, deviņi negadījumi bijuši Kurzemes reģionā, pa pieciem Vidzemes un Latgales reģionā, bet četri negadījumi fiksēti Zemgalē.

Rīgas reģionā policija noformējusi arī vislielāko skaitu protokolu par ātruma pārsniegšanu – 79. Zemgales reģionā noformēti 67 protokoli, Vidzemē – 46, Latgalē 33 un Kurzemē – 22 protokoli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!