Foto: F64
Sestdien visas dienas garumā gaidāmi satiksmes ierobežojumi vairākās Rīgas centra ielās, bet vakarā pilnībā tiks slēgta transportlīdzekļu kustība 11.novembra krastmalā, informēja Rīgas domē.

Lai iedzīvotāji netraucēti varētu piedalīties tradicionālajā svecīšu nolikšanā pie Rīgas pils, arī šogad Lāčplēša dienas vakarā no plkst.18 līdz 24 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai.

Šodien no plkst.13.50 līdz pasākuma beigām tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme pie Rīgas pils, Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā, kā arī Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumā.

Savukārt no plkst.17 līdz 24 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme arī Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam.

Sakarā ar Lāčplēša dienas pasākumiem šodien būs aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana 11.novembra krastmalas labajā pusē, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam, bet no plkst.6 līdz plkst.12 arī Aizsaules ielas abās pusēs, Varoņu ielas labajā pusē, posmā no Aizsaules ielas līdz ēkai Varoņu ielā 3A (pie Rīgas Brāļu kapiem ), kā arī autostāvvietā pie I Meža kapiem Aizsaules ielā.

Tāpat līdz plkst.14 būs spēkā satiksmes ierobežojumi Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!