Foto: LETA

Kāds vīrietis Salaspilī no seifa savā darbavietā nozadzis 390 eiro un pēc tam devies uz spēļu zāli naudu tērēt, portālu "Delfi" informē Valsts policija (VP).

Uzņēmuma vadītājs trešdien sazinājās ar VP, norādot, ka no uzņēmuma seifa pazuduši visi tajā glabātie 390 eiro. Aizdomas krita uz vienu no uzņēmuma darbiniekiem, kurš nākamajā dienā pēc naudas pazušanas nav ieradies darbā. Tāpat VP tapa zināms, ka šis vīrietis mēdz aizrauties ar azartspēlēm.

Apbraukājot Salaspils spēļu zāles, policisti ceturtdien, 9. novembrī, vienā no laimētavām aizdomās turēto vīrieti atrada un aizturēja. Aizturēšanas brīdī viņš bijis stipri iereibis un pastrādātajā atzinās.

1964. gadā dzimušais vīrietis skaidroja, ka vēlējies uzdzīvot. Aizturēšanas brīdī viņš jau bija paspējis iztērēt visus 390 eiro, lielo laimestu negūstot. Vienlaikus vīrietis atzina, ka atkarība no azartspēlēm viņam dzīvē sagādā ne mazums raižu.

Vīrietis jau iepriekš bija nonācis policijas redzeslokā. Saistībā ar notikušo uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 180. panta – par zādzību nelielā apmērā. Par šādu noziegumu likumā paredzēta brīvības atņemšana uz laiku līdz vienam gadam vai īslaicīga brīvības atņemšana, vai piespiedu darbs, vai naudas sods.

Aizdomās turētajam piemērots drošības līdzeklis policijas uzraudzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!