Foto: Shutterstock

Valsts policijas Kurzemes reģiona pārvaldes darbinieki 7. oktobra vakarā Liepājā aizturējuši vīrieti, kurš bija nozadzis automašīnas numurzīmes, degvielas uzpildes stacijā iepildījis degvielu un aizbraucis par to nesamaksājot, kā arī, piedraudot ar ieroci, mēģinājis aplaupīt ziedu veikalu Grobiņā, portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā.

Pēc aizturēšanas uz aizdomu pamata par atrašanos narkotisko vai psihotropo vielu ietekmē 1993. gadā dzimušais vīrietis nogādāts slimnīcā ekspertīzes veikšanai.

7. oktobrī ap pulksten 11 Liepājā, Eduarda Tisē ielā, konstatēts, ka kādai automašīnai nozagtas abas numura zīmes. Pēc tam konstatēts, ka zagtās numura zīmes vīrietis piestiprinājis pie savas automašīnas "Mercedes Benz", devies uz degvielas uzpildes staciju Cukura ielā, kur iepildījis degvielu un aizbraucis nesamaksājot. Tajā pašā dienā pulksten 16.50 vīrietis ieradies veikalā Grobiņā, kur, piedraudot ar ieroci, pieprasījis pārdevējai atvērt kasi un atdot naudu.

Pārdevēja nav paklausījusi prasībai un, izbīlī kliedzot, iebēgusi palīgtelpā. Vīrietis devies prom bez laupījuma.

Vīrietim atgriežoties Liepājā, ceļu policisti viņu aizturējuši un nogādājuši Valsts policijā, savukārt pēc tam - slimnīcā, narkotisko un psihotropo vielu ekspertīzes veikšanai.

Policijā par notikušo sākts kriminālprocess par laupīšanas mēģinājumu un zādzību. Vīrietim piemērots drošības līdzeklis policijas uzraudzība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!