Foto: Google Maps
No 11. līdz 18. septembrim ierobežos transportlīdzekļu satiksmi Augusta Deglava un Ilūkstes ielas krustojumā, portālu "Delfi" informē Rīgas domē (RD).

RD stāsta, ka ierobežojumi saistīti ar siltumtīkla būvniecības darbiem. Darbu īstenotājam uzdots nodrošināt apbraucamo ceļu un izvietot ceļa zīmes.

No 11. septembra līdz 8. oktobrim satiksmi ierobežos Viestura prospekta posmā un virzienā no 35. numura ēkas līdz 16. numura ēkai, kur veiks ūdensvada remontdarbus.

Ar īslaicīgiem satiksmes ierobežojumiem svētdien, 10. septembrī, jārēķinās Hospitāļu ielas posmā no Zirņu ielas līdz Ieroču ielai, kā arī Ierēdņu ielas posmā no Hospitāļu ielas līdz iebrauktuvei tirdzniecības centra "Rimi Valdemārs" stāvvietā. Ierobežojumi būs spēkā "Hospitāļu ielas svētku" laikā no pulksten 14.30 līdz pulksten 22.

Savukārt "Peldu ielas ražas svētku" laikā no 8. septembra pulksten 19 līdz 10. septembra pulksten 3 slēgs transportlīdzekļu satiksmi Peldu ielas posmā no 17. numura ēkas līdz 21. numura ēkai.

Baznīcas ielas posmā no Dzirnavu ielas līdz Lāčplēša ielai no 11. līdz 30. septembrim ierobežos transportlīdzekļu satiksmi, jo notiks siltumtīkla būvniecība.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!