Foto: DELFI Aculiecinieks
Naktī uz piektdienu, 8. septembri, un uz sestdienu, 9. septembri Krišjāņa Valdemāra ielā Rīgā tiks veikti asfalta ieklāšanas darbi, kuru laikā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme, informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Transporta līdzekļu vadītājiem jāņem vērā, ka 7. septembra vakarā no plkst. 22 līdz piektdienas plkst. 6.00 rītā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Ģertrūdes ielas līdz Mālpils ielai un Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no ēkas Krišjāņa Valdemāra ielā 157 līdz Skanstes ielai un Krišjāņa Valdemāra ielas un Skanstes ielas krustojumā.

Savukārt naktī uz sestdienu no plkst. 22 līdz sestdienas plkst. 8.00 rītā tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Kalpaka bulvāra līdz Ģertrūdes ielai un Duntes ielas posmā no Skanstes ielas līdz Laktas ielai.

Departaments atgādina, ka apkārtējo ēku iedzīvotājiem jārēķinās, ka asfaltēšanas darbu laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis, savukārt meteoroloģisko apstākļu dēļ seguma atjaunošanas darbi var tikt pārcelti uz citu laiku.

Saistībā ar asfalta ieklāšanu Rīgā, Krišjāņa Valdemāra ielā, tiks veiktas izmaiņas atsevišķos sabiedriskā transporta maršrutos, informēja "Rīgas satiksmē".

No 7. septembra plkst. 22 līdz 8. septembra plkst. 6 Krišjāņa Valdemāra ielas posmā no Kalpaka bulvāra līdz Skanstes ielai sabiedriskais transports nekursēs.

7. septembrī no plkst. 22 3. maršruta trolejbusi un 11. un 24. maršruta autobusi virzienā no pilsētas centra kursēs pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Ganību dambi, Bukultu ielu, Duntes ielu un tālāk pa maršrutu.

Savukārt galapunkta "Abrenes iela" un "Centrāltirgus" virzienā 3. maršruta trolejbusi un 11. un 24. maršruta autobusi kursēs pa maršrutu līdz Duntes ielai, tālāk pa Duntes ielu, Bukultu ielu, Ganību dambi, Pulkveža Brieža ielu, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

Plānots, ka pirmais 3. maršruta trolejbuss pa izmainīto maršrutu no galapunkta "Sarkandaugava" izbrauks plkst. 21.54, no galapunkta "Centrāltirgus" plkst. 21.47. Tikmēr pirmais mainītais 11. maršruta autobuss pa izmainīto maršrutu no galapunkta "Abrenes iela" izbrauks plkst. 21.50, no galapunkta "Suži" plkst. 21.35. Savukārt pirmais 24. maršruta autobuss pa izmainīto maršrutu no galapunkta "Abrenes iela" izbrauks plkst. 22.05, no galapunkta "Mangaļsala" plkst. 21.06.

"Rīgas satiksmē" norāda, ka 20. maršruta autobusi virzienā uz galapunktu "Pļavnieku kapi" kursēs pa maršrutu līdz Elizabetes ielai, tālāk pa Elizabetes ielu, Brīvības ielu, Stabu ielu un tālāk pa maršrutu. Tāpat plānots, ka pirmais 20. maršruta autobuss pa izmainīto maršrutu no galapunkta "Pētersalas iela" izbrauks plkst. 22.22. 5. maršruta trolejbusi galapunkta "Paula Stradiņa slimnīca" virzienā kursēs pa maršrutu līdz Tallinas ielai, tālāk pa Tallinas ielu, Cēsu ielu, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

Galapunkta "Daugavas stadions" virzienā trolejbusi kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Tallinas ielu un tālāk pa maršrutu. Plānots, ka pirmais 5. maršruta trolejbuss pa izmainīto maršrutu no galapunkta "Daugavas stadions" izbrauks plkst. 21.47, no galapunkta "Paula Stradiņa slimnīca" plkst. 21.44, informē "Rīgas satiksme".

Tikmēr 12. maršruta trolejbusi virzienā uz galapunktu "Āgenskalna priedes" kursēs pa maršrutu līdz Brīvības ielai, tālāk pa Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Plānots, ka pirmais trolejbuss pa izmainīto maršrutu no galapunkta "Šmerlis" izbrauks plkst. 21.36.

"Rīgas satiksme" vērš uzmanību, ka šodien 12.maršruta trolejbusi attiecīgi plkst. 22.38, 23.05 un 23.33 no galapunkta "Āgenskalna priedes" uz 1. trolejbusu parku kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Ganību dambi.

Savukārt 25. maršruta trolejbusi galapunkta "Iļģuciems" virzienā kursēs pa Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. No Iļģuciema trolejbusi kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Tallinas ielu, Cēsu ielu un tālāk pa maršrutu.

Plānots, ka pirmais trolejbuss pa izmainīto maršrutu no galapunkta "Iļģuciems" izbrauks plkst. 21.31, no galapunkta "Brīvības iela" plkst. 21.42.

Vienlaikus izmaiņas 8. septembrī līdz plkst. 6 būs šādas – 11.maršruta autobusa reiss plkst. 5.34 no galapunkta "Abrenes iela" brauks pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Hanzas ielu, Skanstes ielu, Duntes ielu un tālāk pa maršrutu.

Savukārt 5. maršruta trolejbusi galapunkta "Paula Stradiņa slimnīca" virzienā līdz plkst. 6 kursēs pa maršrutu līdz Tallinas ielai, tālāk pa Tallinas ielu, Cēsu ielu, Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Galapunkta "Daugavas stadions" virzienā trolejbusi kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Tallinas ielu un tālāk pa maršrutu.

"Rīgas satiksmē" arī skaidroja, ka 25. maršruta trolejbusi galapunkta "Iļģuciems" virzienā līdz plkst. 6 kursēs pa Brīvības ielu, Brīvības bulvāri, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. No Iļģuciema trolejbusi kursēs pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Raiņa bulvāri, Brīvības bulvāri, Brīvības ielu, Tallinas ielu, Cēsu ielu un tālāk pa maršrutu.

Līdz ar iepriekš minēto, būs izmaiņas atsevišķiem trolejbusu reisiem, kuri izbrauc no 1. vai 2. trolejbusu parka, proti, 3. maršruta trolejbuss plkst. 5.18 no 1. trolejbusu parka uz Centrāltirgu brauks pa maršrutu līdz Duntes ielai, tālāk pa Duntes ielu, Bukultu ielu, Ganību dambi, Pulkveža Brieža ielu, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

3. maršruta trolejbuss plkst. 5.21 no 2. trolejbusu parka uz Sarkandaugavu brauks pa maršrutu līdz Merķeļa ielai, tālāk pa Merķeļa ielu, Kalpaka bulvāri, Pulkveža Brieža ielu, Ganību dambi, Bukultu ielu, Duntes ielu un tālāk pa maršrutu. Bet 5. maršruta trolejbuss no 1. trolejbusu parka uz Daugavas stadionu izbrauks attiecīgi plkst. 4.53 un 5.20, trolejbuss brauks pa Ganību dambi, Pulkveža Brieža ielu, Elizabetes ielu, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu.

Savukārt 5. maršruta trolejbuss no 1. trolejbusu parka uz Paula Stradiņa slimnīcu izbrauks plkst. 5.21, trolejbuss brauks pa Ganību dambi, Pulkveža Brieža ielu, Kalpaka bulvāri, Krišjāņa Valdemāra ielu un tālāk pa maršrutu. Visbeidzot 22.maršruta trolejbuss no 1.trolejbusu parka uz Centrālo staciju izbrauks attiecīgi plkst.4.45, 5.06, 5.21, 5.35, 5.50, 5.58 trolejbuss brauks pa Ganību dambi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!