Foto: LETA

Šodien partijas "Latvijas attīstībai" valdes sēdē par ģenerālsekretāru tika apstiprināts Viesturs Liepkalns (attēlā otrais no kreisās), informēja "Latvijas attīstībai".

Ņemot vērā partijas biedru un dažādu aktivitāšu skaita palielināšanos, "Latvijas attīstībai" valdes sēdē tika nolemts partijas ģenerālsekretāra amatā iecelt Liepkalnu, kurš līdz šim pildīja partijas valdes locekļa funkcijas.

Partijas ģenerālsekretārs ir partijas augstākā administratīvā amatpersona, kuras funkcija ir atbalstīt valdes priekšsēdētaju un valdes locekļus to funkciju izpildē, kā arī vada partijas biroju, organizē partijas saimniecisko darbību un palīdz vadīt partijas finanšu darbību.

"Ir ļoti būtiski, lai partijas iekšienē būtu pārdomāta cilvēkresursu attīstības politika, kas ļautu izmantot cilvēku labās īpašības un stimulētu pamatotu ambīciju iespējas realizēties. Liepkalns sevi lieliski apliecināja pašvaldību vēlēšanu kampaņas laikā, kuras ietvaros koordinēja kampaņu norisi gan reģionos, gan Rīgā. Tāpēc, manuprāt, ir likumsakarīgi, ka valde vienbalsīgi apstiprināja Liepkalnu ģenerālsekretāra amatā," skaidroja partijas "Latvijas attīstībai" vadītājs Juris Pūce.

Liepkalns pēc apstiprināšanas norādīja uz būtiskiem izaicinājumiem, raugoties uz Latvijas politisko vidi un nākamā gada Saeimas vēlēšanām. "Esošā valsts vara sevi ir izsmēlusi neskaitāmos skandālos un nespējā realizēt pārdomātas reformas, lai veicinātu valsts attīstību. Tāpēc turpmākais gads "Latvijas attīstībai" būs izaicinājumu pilns. Lai sekmīgi spētu realizēt partijas redzējumu un aizstāvēt sabiedrības intereses, ir jāpalielina biedru skaits un jāveicina to iesaiste dažādās aktivitātēs. Tieši no katra cilvēka personīgās aktivitātes būs atkarīgs tas, vai turpināsies esošā varas neizdarība, vai arī spēsim tai pielikt punktu," norādīja Liepkalns.

Liepkalns ir vadījis partijas priekšvēlēšanu kampaņu, kā arī darba grupu "Uzņēmējdarbības vide". Vairākus gadus darbojies būvniecības nozarē, kā arī sniedzis konsultācijas publiskajam sektoram par Eiropas Savienības fondu projektu īstenošanu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!