Foto: PantherMedia/Scanpix
Līdz trešdienai, 5. jūlijam, laikā no pulksten 8 līdz pulksten 17 īslaicīgi, līdz 20 minūtēm, slēgs autotransporta kustību pāri dzelzceļa pārbrauktuvei Skrundā uz autoceļa Embūte–Skrunda–Kuldīga, informē VAS “Latvijas Valsts ceļi”.

Visā valsts autoceļu tīklā turpinās būvdarbi, tamdēļ autobraucējiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem. Pie Rīgas HES, uz A5 autoceļa, var būt ievērojami palēnināta satiksme, īpaši rīta un vakara stundās. Līdzīgi var būt arī Ulbrokā, uz P5 autoceļa, un Siguldā, kur notiek krustojuma rekonstrukcija.

Palēnināta satiksme ir arī uz Ventspils šosejas, pie tilta pāri Lielupei un posmā starp rotācijas apļiem pie Tukuma. Braucot pa Ventspils šoseju, kur kopumā ir astoņi remontposmi, jārēķinās ar papildu stundu ceļā. Tāpat no Rīgas līdz Liepājai, no Valmieras līdz Valkai, no Daugavpils līdz Medumiem un no Rēzeknes līdz Audriņiem – šajos galveno autoceļu posmos ir vairāki būvdarbu posmi, kuros satiksmi regulē ar luksoforiem.

Aktuālā informācija par satiksmes apgrūtinājumiem valsts autoceļu tīklā un uzziņas ir pieejama pa diennakts bezmaksas tālruni 80005555, www.lvceli.lv, kā arī aplikācijā Waze.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!