Foto: Valsts policija
Rīgas Ķengaraga iecirkņa policists ceturtdienas rītā darba laikā Dārzciemā sastapies ar alni, kurš ganījies daļēji nožogotā teritorijā, un uz notikuma vietu izsaucis papildspēkus gan no pašvaldības policijas, gan un Rīgas Zooloģiskā dārza.

Valsts policijā portālam "Delfi" pastāstīja, ka 22. jūnijā ap pulksten 8 Valsts policijas Rīgas Ķengaraga iecirkņa Kārtības policijas nodaļas policists darba pienākumu pildīšanas laikā Dārzciema ielas apkaimē pamanījis alni. Meža dzīvnieks iekļuvis daļēji nožogotā teritorijā un tur ganījies.

Lai netiktu apdraudēta iedzīvotāju drošība un tuvākajā apkārtnē nevajadzētu ierobežot satiksmi, policists izsaucis papildspēkus – kolēģus no Valsts policijas un Rīgas pašvaldības policijas. Kamēr notikuma vietā gaidīti ierodamies Rīgas Zooloģiskā dārza darbinieki, likumsargi dežurējuši pie teritorijas, lai dzīvnieks neizkļūtu laukā no nožogojuma.

Atbraukušie Rīgas Zooloģiskā dārza darbinieki alnim ielaiduši narkozi. Pēc tam dzīvnieks nogādāts veterinārajā klīnikā. Kad dzīvnieks būs pamodies no narkozes, viņu nogādās mežā, norāda likumsargi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!