Foto: Valsts policija
Saistībā ar pagājušonedēļ notikušo paaugstinātās bīstamības ugunsgrēku Aglonas pagastā Valsts policija turpina meklēt pazudušo vīrieti, un patlaban izmeklēšanā nav gūti pierādījumi, ka meklējamā persona ir dzīva un turpina slēpties tuvējā apkārtnē, portāls "Delfi" uzzināja policijā.

Jau ziņots, ka 13. jūnijā kādā saimniecībā Aglonas novadā izcēlies ugunsgrēks. Toreiz Valsts policija informēja, ka ugunsgrēka laikā pazudis arī sadegušā īpašuma saimnieks – 1963. gadā dzimušais vīrietis. Saistībā ar notikušo Preiļu iecirknis sāka kriminālprocesu un notikuma vietā un tās tuvējā apkārtnē notika plaši meklēšanas pasākumi.

Policijas preses pārstāve Ksenija Belova portālam "Delfi" pastāstīja, ka policisti sadarbībā ar Valsts robežsardzi un Zemessardzes 35. nodrošinājuma bataljona zemessargiem pārmeklējuši tuvējo apkārtni, bet meklējamā persona, kā arī pazudušais ierocis līdz šim nav atrasti.

Tāpat izmeklēšanas laikā nav iegūti pierādījumi vai informācija, kas liecinātu par to, ka meklējamā persona joprojām ir dzīva un turpina slēpties tuvējā apkārtnē. Ņemot vērā pašreizējos meklēšanas rezultātus, ka arī izmeklēšanas laikā iegūto informāciju, kā reālāka šobrīd tiek pārbaudīta versija par iespējamo personas pašnāvību.

Kriminālprocesā policija turpina vīrieša meklēšanu, palielinot arī pārmeklējamās teritorijas perimetru.

Vienlaikus policija lūdz to informēt, ja iedzīvotāju rīcībā ir informācija par vīrieša atrašanās vietu, vai jebkāda cita izmeklēšanai nozīmīga informācija. Iedzīvotāji policijai var ziņot, zvanot pa tālruņa numuriem 65403302, 110 vai vēršoties tuvākajā policijas iestādē personīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!