Foto: F64
Svētdien, 18. jūnijā, Gulbenē kāds automašīnas "Volvo" vadītājs uzbrauca uz rokas 2013. gadā dzimušam zēnam, kurš skrējis garām mašīnai, bet tad paklupis, portālu "Delfi" informēja Valsts policijā (VP).

Negadījums noticis ap plkst.17.50.

Likumsargi precizē, ka 1979. gadā dzimis vīrietis ar transportlīdzekli uzbrauca uz labās rokas zēnam, kurš skrienot pie mašīnas, pakrita.

Bērns ar viegliem miesas bojājumiem nogādāts tuvākajā ārstniecības iestādē.

Savukārt 18. jūnijā, pulksten 16:30 Cēsu novadā, Cēsīs, pasākuma laikā satrakojās zirgs, kurš nodarīja miesas bojājumus 2015. gadā dzimušam bērnam.

Puisēns nogādāts tuvākajā ārstniecības iestādē. VP atzīmē, ka zēna dzīvībai briesmas nedraud. Policija noskaidro notikušā apstākļus.

VP Vidzemes reģiona pārvaldes teritorijā pagājušajās brīvdienās reģistrēti 24 ceļu satiksmes negadījumi. Sešos no negadījumiem, saņemta informācija par sešiem cietušajiem.

Brīvdienās pie transportlīdzekļiem sēdušies 16 vadītāji alkohola reibumā, no kuriem 11 bija velosipēdisti. Noformēti 386 administratīvā pārkāpuma protokoli, no kuriem 197 bija par ātruma pārsniegšanu, atzīmē VP.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!