Foto: morgueFile
Aizvadītajā diennaktī slimnīcā ar dažādiem savainojumiem nogādāti vairāki cilvēki, kas krituši no augstuma, pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša.

Trīs gadus vecs zēns izkrita no otrā stāva loga, gūstot galvas traumu un muguras sasitumus. Savukārt 35 gadus vecs vīrietis nokritis no kāpnēm apmēram trīs metru augstumā. Vīrietis kritiena rezultātā guva galvas traumu un salauza kāju.

Kāda 47 gadus veca sieviete izkritusi pa logu no aptuveni deviņu metra augstuma, kā rezultātā viņa guva mugurkaula un arī iegurņa kaula lūzumu. Sieviete tika hospitalizēta.

31 gadu vecs vīrietis guva savainojumus, izkrītot pa otrā stāva logu. Tikmēr 50 gadus vecs vīrietis savainojās, krītot no jumta. Viņš kritiena rezultātā zaudēja samaņu, guva mugurkaula traumu un citu ķermeņa daļu savainojumus.

Mediķu palīdzība bija nepieciešama arī 22 gadus jaunam vīrietim, kurš guva mugurkaula traumu, krītot no aptuveni četru metru augstuma.

Savukārt astoņus gadus veca meitene mājās kāpusi uz trauku plaukta. Krītot bērns guva dažādus sasitumus, kā arī grieztu brūci kājā.

Kā ziņots, kopumā aizvadītajā diennaktī mediķi saņēma 1198 izsaukumus, no kuriem 262 bija saistīti ar dažādiem negadījumiem un traumām.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!