Foto: Shutterstock

Likumsargi 15. jūnijā aizturēja divas personas, kuras ar kravas automašīnu no būvmateriāla veikala izveda preci vairāku tūkstošu vērtībā, tīklā "Facebook" informē Valsts policija (VP).

Informāciju par iespējamu ļaundarību policisti saņēmuši no būvmateriālu tirdzniecības centra drošības dienesta darbiniekiem – viens no tirdzniecības centra pārdevējiem aptuveni mēnesi nelegāli izvedis preces no veikala.

Prece izvesta ievērojamos daudzumos ar kravas automašīnu. Tirdzniecības centra darbinieki šo faktu konstatējuši pēc teritorijā izvietoto video novērošanas kameru ierakstiem.

Lai vainīgo pieķertu nozieguma veikšanas brīdī, policisti uz tirdzniecības centru devās ap to laiku, kad ierasti veiktas nelegālās darbības. 15. jūnijā no pulksten 13 līdz pulksten 15 veikta kārtējā zādzība – tirdzniecības centra pagalmā bija iebraukusi kravas automašīna, kurā garnadzis iekrāva visdažādākās preces.

Zādzībā piedalījās divi vīrieši - preču pārdevējs un vīrietis, kurš ar kravas automašīnu zagto preci aizved prom.

Likumsargi nekavējoties aizturēja abus vīriešus.

Neviens no aizturētajiem iepriekš nav nonācis policijas redzeslokā. Pret 1984. gadā un 1957. gadā dzimušajiem vīriešiem uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma panta par zādzību. Noskaidrojot precīzu zaudējumu apmēru, visdrīzāk, kriminālprocess tiks pārkvalificēts pēc bargāka panta, pieļauj likumsargi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!