Foto: LETA

Iepirkumu uzraudzības birojā iesniegtas četras sūdzības par Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta vairāk nekā 10 miljonu vērtu iepirkumu par ēdināšanas pakalpojumiem Rīgas skolās, liecina Iepirkumu uzraudzības biroja informācija (IUB).

Departaments bija izsludinājis iepirkumu par skolu ēdināšanas pakalpojumu Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta padotībā esošo skolu vajadzībām. Iepirkuma paredzamā līgumcena ir teju 10,3 miljoni eiro. Par šo summu plānots nodrošināt ēdināšanas pakalpojumu 22 izglītības iestādēs.

IUB saņemtas četras sūdzības no SIA "MCA", personu apvienība SIA "Skolu ēdināšanas serviss", SIA "Vengo" un SIA "IBS Group", SIA "P.Dussmann", kā arī SIA "IRG".

Izglītības, kultūras un sporta departamentā aģentūru LETA informēja, ka atbilstoši Publisko iepirkumu likumam IUB iesniegumu izskatīšanas komisija izskata iesniegumu mēneša laikā pēc tā saņemšanas, tāpēc sūdzības tiks izskatītas līdz 29.jūnijam. Ja objektīvu iemeslu dēļ šo termiņu nav iespējams ievērot, komisija to var pagarināt, paziņojot par to iesnieguma iesniedzējam un pasūtītājam.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!