Foto: Rīgas Pašvaldības policija
Otrdien, 6. jūnijā, Rīgas pašvaldības policisti Rīgas centrā ātrās ēdināšanas restorāna "McDonald's" tualetēs aizturējuši četras pusaudzes, kuras no netālu esošā apģērbu veikala nozagušas četrus t-kreklus.

Pašvaldības policijā portālu "Delfi" informēja, ka otrdien neilgi pēc pulksten 16 pie kārtības sargiem Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī vērsies kāda netālu esošā apģērbu veikala apsargs, kurš pastāstījis par četrām pusaudzēm, kas no veikala nesamaksājot iznesušas ārā četrus t-kreklus. Pēc tam meitenes iegājušas "McDonald's" restorānā.

Policisti devušies uz norādīto ēstuvi, kur aizdomās turamās, ieraugot likumsargus, aizbēgušas uz otro stāvu un visas ieskrējušas vienā tualetes kabīnē. Attaisot vaļā durvis, pašvaldības policisti pamanījuši, ka turpat esošajā gružkastē izmests viens no nozagtajiem t-krekliem.

Pārrunās pašvaldības policisti noskaidrojuši, ka trīs no garnadzēm ir 14 gadus vecas, savukārt viena, kura atteicās nosaukt savus datus, ir 13 gadus veca. Jaunietes noliegušas, ka būtu zagušas apģērbu.

Veikala pārstāvis apstiprinājis, ka par notikušo rakstīs iesniegumu, lai vainīgās personas tiktu sauktas pie atbildības. Uz notikuma vietu izsaukti Valsts policijas darbinieki, kuri aizturējuši nepilngadīgās meitenes un no tualetes kabīnes izņēmuši zagto preci turpmākās lietvedības nodrošināšanai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!