Foto: LETA

Rīgā sākušies plaši ielu remontdarbi, un autovadītājiem jārēķinās ar neērtībām, portālu "Delfi" informēja Rīgas domes Satiksmes departamentā.

Siltumtrases izbūves darbu dēļ ir ierobežota satiksme Brīvības ielā posmā no Bruņinieku ielas krustojuma līdz Pērnavas ielas krustojumam.

"Brīvības ielas remontdarbu laikā uz Gaisa tilta pa tramvaja sliedēm centra virzienā atļauta tikai sabiedriskā transporta kustība, bet Brīvības ielas krustojumā ar Matīsa ielu ir aizliegts kreisais pagrieziens uz Matīsa ielu," skaidroja departamentā.

Tāpat siltumtrases izbūves darbi notiek Hanzas ielas posmā no Vesetas ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai.

Ar satiksmes ierobežojumiem jārēķinās arī Pulkveža Brieža ielā 33, kur notiek lietus ūdens kanalizācijas izbūves darbi un īstenota krustojuma pārbūve. "Šajos ielu posmos būvdarbi tiek veikti brauktuves vidusdaļā, līdz ar to transportlīdzekļiem ir nodrošināta viena braukšanas josla katrā virzienā," apliecināja departamentā,

Pašvaldība atvainojas rīdziniekiem par sagādātajām neērtībām, kā arī aicina autovadītājus būt saprotošiem un sekot līdzi satiksmes organizācijas tehniskajiem līdzekļiem.

Jau vēstīts, ka šovasar par vismaz 12 miljoniem eiro mainīs asfalta segumu 10 Rīgas ielās, tai skaitā Brīvības, Valdemāra, Elizabetes, Stabu un Dzirnavu ielā.

Remontdarbi plānoti Brīvības ielas posmā no Lāčplēša ielas līdz Gaisa tiltam, Valdemāra ielā visā garumā, Elizabetes ielā no Eksporta līdz Hanzas ielai, Stabu ielā no Valmieras līdz Skanstes ielai, Dzirnavu ielā no Gogoļa līdz Tērbatas ielai, Merķeļa ielā no Marijas ielas līdz Brīvības bulvārim, Lenču ielā, Ganu ielā un Zirņu ielā no Valdemāra ielas līdz Hospitāļu ielai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!