Foto: Shutterstock
Pirmdien, 15. maijā, kādā skolā Ogres pusē sakāvušies divi zēni un kautiņā viens no viņiem savam pretiniekam salauzis galvaskausa pamatni.

Kā portāls "Delfi" uzzināja Valsts policijā, pašreizējā likumsargu informācija liecina, ka kautiņš noticis starp diviem zēniem kādā skolā. Abi zēni ir 13 gadus veci.

Policija notikumu izmeklē un ir nozīmēta ekspertīze. Tā kā vēl nav saņemti ekspertīzes rezultāti, piemērojamā kriminālprocesa sastāvs vēl nav zināms, skaidroja policijas preses pārstāve Samanta Čapkovska.

Reģionālais portāls "Fakti.lv" vēstī, ka pirmdien pulksten 16:45 Ogres slimnīcā ar ģimenes ārsta nosūtījumu nogādātais zēns mediķim pastāstījis, ka ticis piekauts kādas skolas pagalmā. Slimnīcas vadītājs Dainis Širovs portālam pastāstījis, ka slimnīcā zēna stāvoklis stabilizēts, bet izmeklējumos konstatēts galvaskausa pamatnes lūzums un asinsizplūdumi galvas smadzenēs.

"Gadījums ir ļoti smags. Mediķus galvenokārt pārsteidza tas ar kādu cietsirdību tas bija darīts, jo uz bērna sejas varēja redzēt zoles nospiedumu. Tātad viņš bija ar zoli spiests pret zemi ar lielu spēku. Bieži negadās redzēt tik nepatīkamus skatus," reģionālajam portālam atzinis Širovs.

Cietušais puisēns pārvests uz Bērnu klīnisko universitātes slimnīcu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!