Foto: LETA

Ieguldījumiem veselības aprūpes infrastruktūrā valsts SIA "Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca" ir paredzēts vairāk nekā 91 miljons eiro, no tiem 64 miljoni - no Eiropas Reģionālās attīstības fonda (ERAF), informēja Centrālajā finanšu un līgumu aģentūrā (CFLA).

CFLA ir nosūtījusi uzaicinājumu slimnīcai sagatavot un iesniegt projekta iesniegumu ERAF līdzfinansējuma saņemšanai. ERAF atbalsts paredzēts, lai uzlabotu kvalitatīvu veselības aprūpes pakalpojumu pieejamību, jo īpaši sociālās un teritoriālās atstumtības un nabadzības riskam pakļautajiem iedzīvotājiem, attīstot veselības aprūpes infrastruktūru.

Ar ERAF līdzfinansējumu ārstniecības iestādē var veikt būvdarbus, iegādāties tehnoloģijas un attīstīt infrastruktūru kvalitātes nodrošināšanas sistēmas ieviešanai.

Specifiskā atbalsta mērķa otrās projektu iesniegumu atlases kārtas ietvaros pieejamais kopējais attiecināmais finansējums ir 91 068 678 eiro, tai skaitā ERAF finansējums - 64 334 618 eiro un nacionālais finansējums - 26 734 060 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!