Šodienas ģeopolitiskā situācija atkal prasa valsts aizsardzības spēju stiprināšanu, tostarp palielinot Nacionālo bruņoto spēku (NBS) personālsastāva skaitu, minēts paziņojumā zem jaunizveidota video, kas publicēts Latvijas armijas "Youtube" kanālā. Video materiālā bruņotie spēki aicina ikvienu iedzīvotāju pievienoties armijai vai sākt studijas Nacionālās aizsardzības akadēmijā.

"Bruņotie spēki aicina ikvienu kļūt par karavīru vai sākt studijas Nacionālās aizsardzības akadēmijā, lai kļūtu par savas valsts armijas virsnieku," minēts zem "Youtube" kanālā publicētā video. Tajā redzams, kā jau no 11. gadsimta latvieši ar ieročiem rokās aizstāvējuši ģimeni un savu zemi.

Dienējot bruņotajos spēkos, kā sola NBS pārstāvji, iespējams iegūt stabilitāti, apmācību specialitātē, svešvalodās un citās dienestam nepieciešamās jomās, darbu komandā mācībās Latvijā un ārvalstīs, kā arī starptautisko operāciju rajonos, karjeras izaugsmi, konkurētspējīgu atalgojumu, kas sākas ar 780 eiro pēc nodokļu nomaksas, un plašas sociālās garantijas.

Video izstrādājusi aģentūra "Tribe Riga" un tā fonā dzirdama "Auļu" sarakstītā dziesma "Ūsiņš".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!