Foto: LETA
Neilgi pirms plkst.16 ir izdevies lokalizēt ugunsgrēku, kas šopēcpusdien izcēlās sešstāvu dzīvojamā mājā Rīgā, Alfrēda Kalniņa ielā. Pēc ugunsgrēka viens cilvēks nogādāts slimnīcā ar nopietniem apdegumiem.

Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji no piedūmotām telpām piektajā stāvā izglāba vienu cilvēku, kurš tika nodots mediķiem. Tāpat VUGD precizē, ka sešstāvu dzīvojamās mājas piektā stāva dzīvoklī dega istaba un gaitenis 20 kvadrātmetru platībā.

No ēkas tika evakuēti vēl septiņi cilvēki, savā tvitera kontā informē VUGD. Trīs no viņiem tika nodoti mediķiem.

Kā pastāstīja Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta pārstāve Ilze Bukša, no ugunsgrēka vietas slimnīcā nogādāts kāds jauns vīrietis. Viņš bijis pie samaņas, stabilā stāvoklī, bet ar nopietniem ķermeņa apdegumiem. Vēl trīs cilvēki tika apskatīti notikuma vietā, bet hospitalizācija viņiem nebija nepieciešama.

Plkst.15.47 ugunsgrēku izdevās lokalizēt, bet plkst.17.22 tas tika pilnībā likvidēts. Kopējā degšanas platība bija 20 kvadrātmetri.

Dzēšanas darbu dēļ Kalniņa ielā bija bloķēta brauktuve, bet pēc ugunsdzēsēju aizbraukšanas satiksme ir pilnībā atjaunota.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!