Foto: LETA
Alga par darbu Rīgas pašvaldības uzņēmumā "Rīgas namu pārvaldnieks" – vairāk nekā 70 000 eiro gadā, kā arī parādi un uzkrājumi. Portāls "Delfi" pēc Valsts ieņēmumu dienesta (VID) Publiskojamo datu bāzē pieejamās informācijas piedāvā uzzināt kādi ienākumi pērn bijuši trim šīs kapitālsabiedrības valdes locekļiem.

Foto: LETA

"Rīgas namu pārvaldnieka" valdes priekšsēdētāja Ivo Leča ienākumus pērn veidojusi vien uzņēmuma maksātā 72 398 eiro alga. Viņš deklarējis trīs parādus – kopumā 87 522 eiro.

Viņa valdījumā ir 2008. gadā ražota "BMW" markas automašīna, kā arī 2001. gadā ražots "Mitsubishi" markas auto.

Deklarācija liecina, ka Leča īpašumā ir dzīvoklis Rīgā, kā arī zeme un ēka Ventspilī, bet kā kopīpašums deklarēta zeme galvaspilsētā.

Viņš norādījis, ka pērn bijis "Latvijas namu pārvaldītāju un apsaimniekotāju asociācijas" valdē.

Foto: F64

Uzņēmuma valdes locekles Ingas Bulgarinas ienākumus pērn veidojusi 65 156 eiro "Rīgas namu pārvaldnieka" maksātā alga, kā arī 118 eiro pabalsts, ko maksājusi Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūra.

Viņai nav parādu vai uzkrājumu, kas pārsniegtu 20 valdības noteiktās minimālās mēnešalgas, nav kapitāldaļu uzņēmumos, transportlīdzekļu vai nekustamo īpašumu.

Foto: LETA

"Rīgas namu pārvaldnieka" valdes locekles Inetas Zalānes ienākumi pērn bijuši 89 055 eiro, ko veidojusi uzņēmuma maksātā alga – 64 544 eiro, Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta maksātā alga 22 391 eiro, kā arī Valsts sociālās apdrošināšanas aģentūras samaksātais 273 eiro pabalsts un 1847 eiro, kas deklarēti kā cita veida ienākumi.

AS "Swedbank" Zalāne uzkrājusi 11 230 eiro, bet "Compensa Life Vienna Insurance Group SE" Latvijas filiālē uzkrājums bijis 10 862 eiro.

Viņas īpašumā ir 2008. un 2011.gadā ražotas "Toyota RAV4" markas automašīnas, bet kā kopīpašums deklarēta zeme un būves Garkalnes novadā.

Zalāne pērn bijusi Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta publiskā iepirkuma komisijas priekšsēdētāja, kā arī darbojusies iepirkumu komisijā un bijusi Rīgas pilsētas pašvaldības projektu vadītāja – juriskonsulte.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!