Foto: Publicitātes attēls

31. martā Britu raidkorporācija BBC organizē Rīgā debates "Global questions" ("Время вопросов") un aicina "Delfi" lasītājus piedalīties diskusijā.

Kā mainīsies pasaule pēc Donalda Trampa ievēlēšanas? Kā attīstīsies viņa attiecības ar Vladimiru Putinu, un ko tās mainīs Baltijas valstīs? Sniedzot atbildes uz klausītāju jautājumiem, par to visu, kā arī par drošību reģionā, NATO lomu, propagandu un vārda brīvību studijā runās eksperti un politiķi no ASV, Krievijas un Baltijas valstīm.

Ierakstu veidos divas daļas. Pirmajā daļā Zeinaba Badavija (BBC) vadīs diskusiju angļu valodā, pēc tam Oļegs Antonenko (BBC Russian) vadīs diskusiju krievu valodā ("Время вопросов" - "Jautājumu laiks").

Lai piedalītos raidījuma ierakstā, organizatori lūdz nosūtīt savu jautājumu uz epastu "globalquestions@bbc.co.uk" (angļu vai krievu valodā), norādot, kurā daļā Jūs vēlētos piedalīties: angļu, krievu vai abās. Pastāv arī iespēja nosūtīt jautājumu, aizpildot šo formu BBC Krievu dienesta mājas lapā. Dažus no šiem jautājumiem BBC vadītāji uzdos ekspertiem studijā iesūtītāju vārdā.

"Jautājumu laiks" ("Время вопросов") ir jauns BBC Krievu dienesta raidījums, kura ietvaros dažādu valstu iedzīvotāji varēs uzdod sarežģītus un tiešus jautājumus saviem līderiem. Šis raidījums ir projekta "Global questions" sastāvdaļa. Tas ir debašu raidījums, kas tiek pārraidīts TV kanālā BBC "World News" un "BBC World radio".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!