Foto: LETA

Bijusī Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieka vietniece Juta Strīķe sestdien ieradusies uz bijušā tieslietu ministra Jāņa Bordāna "Jaunās konservatīvās partijas" (JKP) ideju brokastīm, kas bija veltītas pārmaiņām Ķekavā, vēsta raidījums "TV3 Ziņas".

Strīķe uz pasākumu ieradusies kopā ar Bordānu – dažas minūtes pēc tā sākuma.

"Es nopietni par to domāju, atbraucu iepazīties ar JKP biedriem. Ja es iesaistīšos politikā, tad, protams, ka šī partija ir tā, kurā ir apvienojušies cilvēki, kas ar saviem darbiem reāli ir parādījuši, ka ir par tiesiskumu un ir cīnījušies par principiem, ne tikai runājuši par tiem," sacīja Strīķe.

Lēmumu par iestāšanos partijā Strīķe varētu pieņemt tuvākajā laikā, vēsta "TV3 Ziņas".

Viņa gan teica, ka nedomā, ka ierašanās uz šīm brokastīm ir atbalstīšana. Lai pieņemtu lēmumu, ir nepieciešams iepazīties ar cilvēkiem, un dzirdēt viņu domas. Ja šo viņas ierašanos uz ideju brokastīm varot uztvert kā simbolisku pirmo soli, tad lai tā tverot, sacīja Strīķe.

Jau vēstīts, ka bijušā tieslietu ministra Jāņa Bordāna JKP janvārī pievienojās bijušais KNAB augsta ranga darbinieks Juris Jurašs. Strīķe iepriekš pauda, ka viņas dienaskārtībā nav plāna par iestāšanos Bordāna vadītajā partijā.

Strīķe tobrīd vien pauda gandarījumu par to, ka Jurašs radis iespēju savas profesionālās zināšanas un pieredzi izmantot jaunā plašākā līmenī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!