Foto: PantherMedia/Scanpix
Trešdien, 4. janvārī, tiesa piemērojusi apcietinājumu vīrietim, kuru policija tur aizdomās par iepriekš par bezvēsts pazudušo uzskatītā Bruno Pauļuka slepkavību, portālu "Delfi" informēja Valsts policijas preses pārstāve Ieva Sietniece.

Jau ziņots, ka 2017. gads policijai iesākās ar trīs atklātām slepkavībām, no kurām divas notikušas Zemgales reģionā. Otrdien preses brīfingā policijas priekšnieks Ints Ķuzis stāstīja, ka viena no slepkavībām notikusi Jēkabpilī, kur kāds vīrietis noslepkavots mantkārīgos nolūkos.

Sietniece precizēja, ka notikušo slepkavību izmeklē Jēkabpils iecirkņa Kriminālpolicijas darbinieki, bet pats noziegums noticis Salas novadā Sēlpils pagastā, nevis Jēkabpilī. Policija aizdomās turēto vīrieti aizturējusi 2. janvārī, bet 4. janvārī tiesa viņam piemērojusi apcietinājumu.

Likumsargu sniegtā informācija liecina, ka apcietinātais vīrietis iepriekš tiesāts.

2016. gada 7.decembrī Salas novada Sociālais dienests informējis Valsts policiju par vīrieša bezvēsts pazušanu. Policija sāka Pauļuka meklēšanu. Likumsargu rīcībā esošā informācija liecināja, ka 1963. gadā dzimušais Pauļuks 2016. gada decembra mēnesī izgājis no savas faktiskās dzīvesvietas Salas novadā, Sēlpils pagasta "Zemīšos".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!