Foto: Valsts policija
Valsts policija lūdz iedzīvotāju palīdzību 1969. gadā dzimušā Viktora Komisarova meklēšanā.

Komisarovs pirms divām dienām no savas dzīvesvietas Madonas novada Mārcienas pagastā ar vieglo automašīnu devās prom. Vīrietis joprojām nav atgriezies mājās. Valsts policija aicina aplūkot bezvēsts pazudušā vīrieša fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kuram ir jebkāda informācija par viņa vai viņa automašīnas atrašanās vietu, zvanot pa tālruņa numuru 26708674 vai 110.

1969. gadā dzimušais vīrietis 25. novembrī ap pulksten 13 ar tumši zilu automašīnu Audi A6 ar valsts numurīmi HG 4777 devās prom no savas dzīvesvietas Madonas novada Mārcienas pagastā. Pašreizējā informācija liecina, ka viņš devies ar metālu detektoru staigāt pa mežu.

Iespējams, vīrietis devies Pļaviņu virzienā, taču tiek pārbaudītas arī citas versijas.

Šobrīd Valsts policija pārmeklē tuvāko apkārtni, un, iespējams, drīzumā meklēšanas darbos tiks iesaistīts arī Nacionālo bruņoto spēku helikopters.

Valsts policija aicina aplūkot attēlā redzamo vīrieti un atsaukties ikvienu, kuram ir jebkāda informācija par viņa atrašanās vietu, vai kurš ir redzējis automašīnu ar minēto numurzīmi. Informēt policiju iespējams zvanot pa tālruni 26708674 vai 110.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!