Foto: DELFI

Rīgas pilsētas pašvaldība izsludinājusi konkursu uz pašvaldības SIA "Rīgas satiksme" valdes locekļa amatu, liecina publikācija oficiālajā izdevumā "Latvijas Vēstnesis".

Pretendentam jābūt ar augstāko akadēmisko vai otrā līmeņa profesionālo augstāko izglītību finansēs, ekonomikā vai uzņēmējdarbības vadībā, kā arī vismaz trīs gadu darba pieredzei lielas kapitālsabiedrības vadošā amatā, vēlama ir pieredze satiksmes un transporta jomā.

Tāpat no pretendentiem tiek prasīta izpratne par "Rīgas satiksmes" darbības jomu - sabiedriskā transporta pakalpojumu sniegšanu, maksas autostāvvietu pārvaldīšanu un apsaimniekošanu, kā arī dalību transporta infrastruktūras uzturēšanā un attīstīšanā. Pretendentiem jābūt nevainojamai reputācijai.

Savu pieteikumu un nepieciešamos dokumentus pretendenti var iesūtīt līdz 9.decembrim.

Kā informēja Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja vietnieks Uģis Vidauskis, jauns valdes loceklis nepieciešams, jo līdzšinējā valdes locekle Irina Feļdmane saņēmusi citu darba piedāvājumu.

Feļdmane kopš 31.oktobra ir starptautiskās lidostas ''Rīga'' valdes locekle.

Vidauskis arī norādīja, ka uz laiku, kamēr notiek konkurss, "Rīgas satiksmes" valdē Feļdmanes vietā iecelts Emīls Jakrins.

Patlaban "Rīgas satiksmes" valdē darbojas Jakrins, Larisa Loskutova, Andrejs Požarnovs, Inese Švekle, savukārt valdes priekšsēdētājs ir Leons Bemhens.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!