Foto: LETA

Rīgas domes Satiksmes departamenta vadītāja pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins vēl nezinot, kuriem departamenta darbiniekiem tiks piešķirtas prēmijas no pašvaldības budžeta grozījumos šim mērķim piešķirtajiem papildu 60 932 eiro.

Rīgas dome pagājušā nedēļā apstiprināja budžeta grozījumus, kas paredz no pašvaldības budžeta šogad Satiksmes departamenta darbinieku prēmijām atvēlēt papildu 60 932 eiro.

Jautāts, kuras amatpersonas varētu saņemt prēmijas un kādā apjomā, Jakrins apgalvoja, ka tuvākajā laikā šī jautājuma risināšana nav iekļauta viņa darba kārtībā.

Viņš arī uzsvēra, ka vēl arvien paliek pie iepriekš paustā, ka netiks izskatīta to darbinieku, kuri veikuši Krišjāņa Barona ielas būvniecības uzraudzību, prēmēšana.

Jau ziņots, ka Rīgas domes pašvaldības budžeta grozījumi paredz, ka Īpašuma departamentam izdevumi piemaksām par personisko darba ieguldījumu un darba kvalitāti, kā arī prēmijām palielināti par 65 000 eiro.

Savukārt Rīgas domes Labklājības departamenta pārziņā esošajās programmās izdevumi prēmijām un darba devēja valsts sociālās apdrošināšanas obligātajām iemaksām palielināti par 136 774 eiro.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!